
Het uitgaansleven is in de loop van de tijd behoorlijk veranderd. Agressieve incidenten bederven de sfeer en veiligheid voor zowel de horecaondernemers als de bezoekers.
Als sfeerbeheerders en gastheren vervullen onze beveiligers hierin een belangrijke taak. Een incident in uw onderneming is ongewenst maar als die zich voordoet is de juiste aanpak cruciaal in het oplossen van eventuele gevolgen. Onze beveiligers denken met u mee, hebben een goed gevoel van timing, kunnen duidelijk communiceren en hebben een grote dosis mensenkennis.
Bij elke horecazaak hoort een ander soort publiek. Op basis van de aard van het café, discotheek of andere horecagelegenheid en publiek zorgen wij voor een passende beveiliger.
Om de risico’s goed in kaart te brengen, beginnen we altijd met een analyse van de horecagelegenheid. Daarin analyseren wij:
- Wat zijn de risico’s van de stad?
- Wat zijn de risico’s van de directe omgeving?
- Wat is het profiel van de gewenste bezoeker?
- Wat zijn de huisregels?
Uiteraard houden we altijd rekening met de specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Op basis van die wensen van de opdrachtgever stellen we de taken van de beveiligers vast. Speciale aandacht is er voor ontruiming en bedrijfshulpverlening. Op deze manier kunnen wij met onze beveiliging opgaan in de sfeer van de uitgaansgelegenheid. Door middel van periodiek overleg zorgen we ervoor dat de beveiliging optimaal is en blijft.